ACTIVITEITEN 2012

De jaarlijkse ledenvergadering is gehouden op maandag 16 januari. De verslagen (activiteiten en financien) zijn besproken en goedgekeurd. Het bestuur is weer aangevuld tot 7 personen door het toetreden van Maaike Westerhof. Sandra Vrielink neemt het secretariaat op zich.

Op zondag 12 februari is het Daler kampioenschap buurtschaatsen verreden. De Noordwijk had in 2010 de eerste prijs gewonnen en was zeker van plan om dit kunststukje te herhalen. Het team bestond uit Erik, Jan en Nienke van Selm, Marjolein Korenhof, Andre Regtop en Robin Huizing en bleek ijzersterk te zijn. Alle duels die gestreden werden, waren een overwinning voor ons team. Het resultaat was dat we weer met de eerste prijs en de wisselbeker huiswaarts keerden. Nou ja, eerst even een Meulenbittertje.

In de "bioscoop" van Arie Kuik hebben we op vrijdag 17 februari gekeken naar de speelfilm over de smurfen in New York. Het was druk (29 kinderen), maar wel weer erg gezellig. Iedereen vond de film prachtig. In de pauze was er voor alle kinderen een pakje drinken en een zakje chips.

Op zaterdag 24 maart is de potgrond en tuinaarde in de buurt rondgebracht. Met een lekker lentezonnetje werden de zakken vlot bij de buurtgenoten op de stoep gegooid. Er lagen deze keer 306 zakken potgrond en 255 zakken tuinaarde op de kar en deze zijn allemaal bezorgd.

Donderdag 29 maart is er o.l.v. Mea Kreeft creatief met bloemen gewerkt (www.creamea.blogspot.com).

Paaszaterdag (7 april) was weer het moment om eieren te gaan zoeken. Er waren met 27 kinderen die mee hebben geholpen. Gelukkig heeft iedereen minstens ťťn ei gevonden. Na de prijsuitreiking ging iedereen met een goody-bag tevreden naar terug naar huis.

Zaterdag 28 april is het buurtfeest gehouden. Verslag volgt.

Vrijdag 11 mei heeft De Noordwijk meegestreden op het DorpsVolleybalToernooi. Het was weer een gezellig toernooi, maar sportief gezien niet een hoogtepunt. We speelden tegen De Recreanten, Rotman S&S, De Bente en De Kippies en helaas verloren we alle vier wedstrijden. Het volleybalteam bestond uit Patrick Bekel, Peter Buursema, Lamieke Naber, Ellen Schurmann, Jan en Nienke van Selm, Michelle en Kayleigh Warta. Volgend jaar gaan we in de herkansing, want de meeste spelers willen revanche nemen en dit resultaat wegpoetsen.

Op woensdag 13 juni hebben we naar de wedstrijd Nederland-Duitsland gekeken. Op de Keuterbrink waren we met een leuke groep bij elkaar. Beamer onder de carport, veel oranje kleding, partytent met statafels er bij evenals een hapje en een drankje en hopen op een mooie wedstrijd. Helaas was Duitsland te goed, gevolg een 2-1 nederlaag en bijna einde EK voor Oranje.

Tijdens het Europees Kampioenschap voetbal, is er door 44 buurtgenoten met nog meer belangstelling naar de wedstrijden gekeken als normaal. Zij hebben namelijk meegedaan aan de poule. Het toernooi is afgelopen, Spanje is kampioen en daarmee de prijswinnaars bekend.Lucie Mol wint de poule en hiermee het BBQ-pakket. Op de 2e plaats is Harm Loof geŽindigd en hij wint het bierpakket. De jeugdprijs (oranje voetbal) is uitgereikt aan Jasper Assen, terwijl Kay Tibben de troetelprijs heeft gekregen. Uitslag

Zondag 2 december heeft Sinterklaas met 4 zwarte pieten een bezoek gebracht aan de Noordwijk. In de Keuterbrink was het gezellig, er werd gezongen en de kinderen gingen met de Sint of de pieten op de foto. Een bekertje warme chocolademelk hielp goed tegen de kou. Toen de meet&greet met de goedheiligman was afgelopen kregen de kinderen nog een kadootje mee naar huis.

Maandag 17 december zijn er in de kantine van bouwbedrijf Meppelink-Westerhof kerstbakjes maken. Verslag volgt.


  2011